The Beats personvernerklæring

The Beat er ansvarlig for dine personopplysninger og er forpliktet til å beskytte og respektere ditt privatliv og din personlige integritet når du bruker våre tjenester. Denne erklæringen hjelper deg å forstå hvilke personopplysninger vi behandler, hvorfor de samles inn, hvordan vi bruker dem og dine rettigheter.

Vær oppmerksom på at våre tjenester kan inneholde lenker til nettsider som drives av partnere, annonsører og konsernselskaper. Dersom du følger en lenke til slike nettsteder, ber vi deg være oppmerksom på at disse kan ha sine egne personvernregler og at vi ikke påtar oss noe ansvar for deres behandling av dine opplysninger. Du bør derfor gjøre deg kjent med deres personvernregler før du gir dem dine personopplysninger.

The Beat er en radiostasjon som følger den norske pressens omforente etiske regelverk i Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten. The Beat har ingen bindinger til noen organisasjon eller politisk bevegelse, og The Beats redaktører har ingen redaksjonelle føringer fra annonsører eller eiere. Selskapets inntektskilde er hovedsakelig basert på salg av radioreklame, promotions, events og produksjon av forskjellige lydprodukter på vegne av 3. part. Vårt nettsted kan samle inn data og bruke dette til å tilrettelegge for annonser på sosiale medier eller andre nettsider som tillater reklame. Merk at vi aldri forteller annonsører hvem du er.

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til deg som person. Eksempelvis navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse eller IP-adresse. Hvordan du bruker våre tjenester eller hvilken reklame du har lest anses også som personopplysninger.

De opplysningene vi har om våre lyttere, er data du selv gir oss via deltagelse i konkurransene eller nyhetsbrevene våre, lytterklubben vår eller data som genereres når du bruker tjenestene våre. Dette kan være sidevisninger og informasjon om din mobil eller datamaskin. Når du besøker en av våre nettsider registreres denne aktiviteten automatisk i våre måleverktøy. Disse lar oss for eksempel se hvilke artikler som blir lest, og hvor lenge de blir lest. Dette hjelper oss å forbedre våre tjenester for våre lyttere. I korte trekk bruker vi personopplysninger for å lage reklame-målgrupper og gi deg en best mulig opplevelse av The Beats kommersielle produkter. 

Vi bruker tredjepartsaktører som Google, YouTube, Facebook, Instagram, Eurobate og LinkedIn. The Beat er ansvarlig for håndtering av personopplysninger som samles inn via våre tjenester og vi følger personopplysningsloven i behandlingen av personopplysninger. Når du tillater oss å formidle personopplysninger til andre, vil disse ha et eget ansvar for å behandle dine opplysninger.

Personopplysninger som vi ber deg om å oppgi, og som er markert som ”obligatorisk” på noen måte, for eksempel ved bruk av *-symbolet, er påkrevd for at vi skal kunne tilby våre tjenester. Dette kan for eksempel være når du melder deg på en konkurranse, og vi trenger navn, adresse og kontaktinformasjon for å kunne nå deg om du skulle vinne en premie.

Vi kan dele dine personopplysninger med våre partnere og annonsører, men bare der du har bedt om det eller samtykket til at vi gjør det. Vi kan også benytte innsamlet informasjon til å overvåke bruk av våre tjenester for å hjelpe oss med å forbedre og utvikle tjenestene, og vi kan dele slik innsamlet informasjon med tredjeparter som for eksempel innholdspartnere og annonsører. Slik informasjon inneholder ikke personopplysninger og kan ikke knyttes til deg.

Når du besøker en av The Beat sine nettsider registrerer vi ulike typer informasjon om deg i en “cookie”. En “cookie”, eller informasjonskapsel, er en liten tekstfil som lastes ned på din mobil eller datamaskin og lagrer informasjon om din bruk av vår nettside. Våre cookies inneholder ingen opplysninger som telefonnummer eller e-postadresse, og all data om deg slettes automatisk etter 6 måneder. Dersom du er påmeldt våre nyhetsbrev kan du melde deg ut når du selv ønsker.

The Beat bruker Facebook Custom Audiences på alle våre sider. Dette er en sporingskode som samler informasjon om hva du leser, hvilken enhet du bruker, IP-adresse og tidspunkt. En sporingskode er en JavaScript-kodebit som brukes til å samle inn og sende data til Google Analytics eller Facebook fra et nettsted. Dersom du logger inn på Facebook kan din profil kobles til vår, og du vil kunne motta målrettet reklame. Dersom du ikke ønsker at Facebook skal motta dine personopplysninger kan du blokkere cookies i din nettleser med for eksempel AdBlock eller Ghostery.

Her kan du lese mer om hvordan Google behandler dine personopplysninger: https://policies.google.com/privacy og her finner du tilsvarende informasjon fra Facebook: https://www.facebook.com/policy.php 

Du er velkommen til å kontakte oss dersom du ønsker å melde deg av våre nyhetsbrev eller få opplysninger om deg slettet. Ta kontakt her.